Maak kennis met Joy in a Jar

Maak kennis met Joy in a Jar

Bij Joy denk je aan blijdschap, vreugde, geluk. Dat is wat ik met Joy in a Jar voor ogen heb, iemand blij maken met een mooi geschenk in een glazen pot. In het Engels hebben ze hier een mooi gezegde voor: A cup of coffee in the morning sun, a glass of wine in the glow of the setting sun, it's usually the small moments of joy that light up our lives. 

Mason Jars zijn multifunctioneel. Werden ze vroeger alleen gebruikt voor het bewaren van voedsel, tegenwoordig worden ze vaak ingezet als verpakking voor geschenken, woonaccessoire of drinkbeker. Ze zijn multifunctioneel en passen goed in een duurzame leefstijl. 

Daar wilde ik iets mee gaan doen. En zo is Joy in a Jar geboren! 

 

  

Het gezicht achter Joy in a Jar.....

Dat ben ik, Femke Smit. De echtgenote van Freddy en mama van 2 lieve kinderen Mason en Joy. Zij zijn mijn grote inspiratiebronnen voor Joy in a Jar. Wij wonen in een gezellig Brabants dorp en gaan in de vakantie graag op zoek naar activiteiten waar je vrolijk van word. De herinneringen die we met elkaar maken, koesteren we en zijn zeer speciaal voor ons.  

Na mijn opleiding heb ik gewerkt in sales en logistiek. Mason was bijna 2 en ik had het gevoel dat mijn leven aan me voorbij vloog. Veel van huis voor mijn werk en kon te weinig genieten van de kleine momenten met mijn gezin. Het was tijd om de balans op te maken en ik ben Smit Marketing Advies en Communicatie gestart. Daarbij help ik bedrijven met hun marketing en communicatie en vind dat erg leuk om te doen. Klantgerichtheid is altijd een grote drijfveer voor mij geweest.

Mijn creativiteit kan ik nog niet helemaal daarin kwijt, ik ben gaan nadenken om een product op de markt te brengen en dat is Joy in a jar geworden. Ik word altijd blij van vrolijke gezichten om me heen en om iemand te verrassen met iets dat eigenlijk onmogelijk leek te zijn. 

Zelf ben ik flexibel en wil dat met Joy in a Jar ook uitstralen. Wil je aandacht vragen of op een bijzondere manier, iets mooi laten verpakken of je kunt het zo gek niet verzinnen..... Ik denk graag me je mee om een boodschap in een jar te maken waarmee je iemand kunt verrassen. 

 

Groeten Femke

 

 

 

 

 

 

 

 



Copyright © 2017. All Rights Reserved.