Kerstmis in een Jar!  

Maak het gezellig in huis met deze jars met kerstdecoratie. Een warm winterlandschap in een glazen weckpot. De weckpotten zijn gevuld met kersthuisjes, sneeuwpoppen, kerstmannen, kerstbomen en sfeerverlichting. Zet je "mini kerstdorp in een jar" op een leuke plaats in huis en je creëert een gezellig sfeerhoekje. Wanneer je op zoek bent naar een leuk en origineel kerstgeschenk, dan valt de Kerstmis in een jar zeker in de smaak. 

 

De X-mas in a jar kan worden gemaakt in diverse maten weckflessen. Heb je ruimte voor meer dan 1 weckfles, dan is het leuk om diverse maten in een groep bij elkaar te zetten. Breng gezelligheid en licht in huis met deze mini kerstdorpen.  

Onze fairylights in a jar passen perfect bij de mini kerstdorpen in een jar. Ze brengen extra licht en sfeer bij een warm winter tafereel in bijvoorbeeld de vensterbank. 

Wil je een X-mas jar of een fairylight jar bestellen? Onze webshop is nog niet online, maar je kunt jouw bestelling of wensen doorgeven door me een berichtje te sturen.

Deze jars zijn ook te koop tijdens de kerstmarkt van Openluchttheater Hoessenbos in Berghem op zaterdag 16 december 2017. Kom gezellig kerstshoppen in het met kaarslicht verlichte theather vanaf 17.00 uur. Het adres is Hoessenboslaan, navigatie postcode 5351 PB huisnummer 51. De toegang tot de kerstmarkt en parkeren is gratis.

Fijne kerstdagen! 

 

 

 



Copyright © 2017. All Rights Reserved.